OBJECTE DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

ASSOC. MÚSICA CREATIVA I ACTUAL AMCA, amb CIF G43133511 , actua com a titular, dinamitzador i gestor de continguts de la present Web. ASSOC. MÚSICA CREATIVA I ACTUAL AMCA informa als Usuaris que acompleix amb la vigent normativa de protecció de dades, amb caràcter especial, amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i amb la Llei de la Societat de Serveis de la Informació i Comerç Electrònic, Llei 34/2002, de 11 de juliol.

Qualsevol altra activitat comercial, mercantil o administrativa és responsabilitat de l’associació esmentada anteriorment, propietària d’aquest domini i que opera amb la marca pels ASSOC. MÚSICA CREATIVA I ACTUAL dedicada a la programació i difusió musical.

RESPONSABILITAT DE CONTINGUTS I OFERTES COMERCIALS

ASSOC. MÚSICA CREATIVA I ACTUAL AMCA, amb CIF G43133511, actua com a titular, dinamitzador i gestor de continguts de la present Web.

Per tant, la activitat comercial, publicitària, mercantil, administrativa o de contractació de bens i/o serveis, és responsabilitat de la Associació, propietària d’aquest domini i que opera amb la marca “ASSOC. MÚSICA CREATIVA I ACTUAL AMCA”, atenent per a qüestions comercials i administratives a la següent direcció:

C/ AMPLE-75 (LA PALMA) 43202 Reus (Tarragona)

Menú Usuari

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies Más Información