AMCA és una associació cultural amb seu a Reus (Baix Camp) que, des del maig de 1990 promociona la música en viu organitzant diferents programacions, on hi tenen cabuda tots els estils i grups no inclosos en els circuits de música comercials: Jazz, Blues, Funky, Nou Flamenc, Soul, Músiques del Món, Cançó d’Autor, etc… amb un total de 977 concerts organitzats amb la participació de més de 1.200 bandes, tant d’àmbit internacional, com estatal, català i local, donant suport als grups novells i donant-los l’oportunitat de tocar en directe i amb un mínim de condicions. Hem de destacar les 26 edicions del Festival “ReusBlues”, 15 edicions del festival de Músiques d’Arrel d’Arreu del Món “ArReus” i les 9 edicions del festival de Cançó d’Autor “Autúria”, que, per falta de finançament, hem deixat de fer els 2 últims anys, però, no obstant això, la nostra intenció és tornar-lo a programar el més aviat possible.

 

Divendres, 6 de gener a les 22:30h al "RACÓ DE LA PALMA" 

 

1916

Juan Gómez González (Barcelona, 1969) ex libreter i ex professor de secundària va canviar les aules i els llibres per l’escenari i va adoptar el pseudónim de El Sobrino del Diablo el 1999. Des de llavors ha realitzat, armat amb la seva guitarra i la seva veu més de 2500 concerts per tota Espanya, especialment, Catalunya, Aragó, Valencia i Madrid. Tant en bars, teatres i sales de concerts com a instituts de secundària, biblioteques i centres cívics.

Entre En las nubes.(K Industria Cultural 2002) i Injurias a la corona (La Produktiva records 2015) ha gravat un total de deu discos oficials i ha col.laborat amb músics com Julián Hernández (Siniestro Total), Quimi Portet, Hook Herrera o Gerard Quintana.

Las seves cançons son en castellà i català i presenten  textos àcrates i divertits i melodies de procèdencia  eclèctica, entre el rock i el folk. La seva posada en escena és propera a la performance teatral i a la stand up comedy.

FOTO JUAN Zarppa

Com escriptor ha publicat biografies de Thin Lizzy i Frank Zappa, la segona amb pròleg de El Gran Wyoming. Ha col.laborat en diversos programas d’ Andreu Buenafuente i semanalment en diversos espais de RNE-Radio4, Barcelona TV i Com Ràdio, des de 2005 a 2012. Actualment col.labora mensualment al programa de Radio 3 Todos somos sospechosos.

Va guanyar els concursos de cançó d’autor Horta-Guinardó (BCN) i El Sol (Zaragoza) el 2000 i el Millor text del Circuito Valenciano de Café Teatro el 2015 i el 2016.

Actualment toca en tres formats: sol a guitarra i veu, a dúo amb Xavi García a la percusió i amb Trio elèctric incloent a Ariel Vándor a la bateria i Sergi Carós al baix.

En aquest concert l'acompanyarà el guitarrista Miguel Zanón "Juan Zarppa"

 
Activitats


La nostra activitat principal és dur a terme una programació estable de música en viu, prioritzant, sempre que sigui possible, els grups amb creacions pròpies.

Actuacions de músics de renom internacional.

Músics de l’Estat i nacionals de primera línia.

 Aconseguir tenir una programació de qualitat a prop nostre i habituar al públic a gaudir i a valorar la música en viu, sense haver de desplaçar-se a d’altres indrets.
Cicles i Festivals


ReusBlues i d’Altres Espècies Picants

ArReus -Músiques d’Arrel d’Arreu del Món-

La Mísera Corda

Autúria

Concerts de Terrassa tots els diumenges de l’estiu a La Palma, del 1995 al 2001 i, al “Racó de La Palma”, des del 2002 (21 edicions)

Palm Session, cada dijous al “Racó de La Palma”
Objetius


 Aconseguir el màxim número possible d’associats per a consolidar i incrementar les activitats actuals i assolir els futurs projectes de l’associació.

 Engrandir i acabar de consolidar el ReusBlues, el nostre festival estrella.

 Donar suport, ara que estan tant de moda els productes de proximitat, als músics de les nostres comarques

 Col·laborar amb altres entitats, associacions, escoles de música…. per a organitzar concerts, cursos de música, combos, Jam Sessions, etc …


Palm SessionCada dijous al “Racó de La Palma”, ja fa 4 anys que un grup de músics ens ho va proposar, i és un èxit. Músics de totes les edats i amb tot tipus d’instruments, hi participen. És perfecte per fer coneixences i relacionar-se amb d’altres músics, d’altres maneres d’entendre la música i de tocar, diferents estils…S’han format diversos grups gràcies a aquestes sessions.ProperamentCronologiaEn aquesta secció presentem una cronologia detallada de tots els concerts organitzats pel AMCA des de l'any 1990.

Hem de destacar:

26 edicions del Festival “ReusBlues”

15 edicions del festival de Músiques d’Arrel d’Arreu del Món “ArReus”

9 edicions del festival de Cançó d’Autor “Autúria”, que, per falta de finançament, hem deixat de fer els 2 últims anys, però, no obstant això, la nostra intenció és tornar-lo a programar el més aviat possible.
Accedir a la cronologiaMultimediaReus Blues 2017
Scaramouche

Reus Blues 2017
Cor Ciutat de Reus

Reus Blues 2017
Stacey Collins

Reus Blues 2017
Luis Guerra & CMQ Big Band

Reus Blues 2017
CMQ Big Band-North Sea Jazz-

Reus Blues 2017
Mr Sipp

Reus Blues 2017
Bill Evans Band & Dean Brown
 
       
       
       

Menú Usuari

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies Más Información