Correu-e

The Reindeers

Esdeveniment

The Reindeers
Quan:
Dij, 11. Juliol 2019, 23:00 h - 23:59 h
On:
Reus, Catalunya
Categoria:
Altres llocs

Descripció de l'esdeveniment

The Reindeers (Rock, folk, blues)

11 de juliol 23:00h / Mas KRock – Gratuit

Els acords i ressons de la Amèrica més genuïna; la que va néixer de les mans de Joe Turner, Freddie King i Chuck Berry i que va inspirar als més grans artistes del blues i rock de tota una època, es l’estendard i la inspiració d’aquesta banda dispar i apassionada de la fusió d’estils i tendències.

Seguint les passes de bandes com Creedence, Allman Brothers o la Marshall Tucker Band; The Reindeers s’endinsen als arrels del rock, el folk i el blues, viatjant fins l'essència de la Amèrica dels 60’s i 70’s i fent renéixer un filosofia, una praxi, una manera d’entendre la vida mitjançant la música que més va calar al més profund de cada membre del grup.

Provinents de diverses i destacades formacions musicals a Catalunya i Irlanda; Ian Lints (veu, guitarra i harmònica) Cesc Giralt (guitarra) Xavier Francin (baix) Xavi «Big Man» (teclats) i Pere Roca (bateria) ens presenten un ventall d’influències sonores que ens transporten a una època i un temps que segueix viu dins cada melodia i cada nota que desafia a crear cada nova cançó.


Lloc

Lloc:
Más K Rock
Carrer:
Carrer Ample 74
CP:
43202
Ciutat:
Reus
Província:
Catalunya
País:
Spain

Menú Usuari

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies Más Información